Net even

iets meer

informatie

Informatie

De Arendshorst is een school die werkt aan goede opbrengsten. Ons aanbod kenmerkt zich ook door: bewegingsonderwijs, schoolfeesten, een musical voor en door kinderen, sporttoernooien, inzet voor goede doelen, schoolontbijt, maar ook een school met een grote betrokkenheid van het team en de ouders, waar aandacht is voor elkaar, waar rust heerst en kinderen veel leren en uitgedaagd worden om zich verder te ontwikkelen. Wij zijn een lerende organisatie en dit vinden we belangrijk: Leren van en met elkaar.

banner_circle_blauw_hb2Is uw kind (vermoedelijk) hoogbegaafd? Het Expertisecentrum Hoogbegaafdheid kan bijdragen aan de realisatie van passend onderwijs, bijvoorbeeld in de tweedaagse HB-groepen. In deze groepen komt talent tot bloei, in nauwe samenwerking met de reguliere basisscholen. Klik op de button ‘Expertisecentrum Hoogbegaafdheid’ voor meer informatie.

Hoogbegaafdheid

Binnen Stichting Proo is in het kader van Passend Onderwijs een “Expertise Centrum Hoogbegaafdheid Veluwe” opgezet ...

Kinderopvang

In ons schoolgebouw gaan kinderen niet alleen naar school maar kunt u terecht voor overblijven, peuteropvang en voor- en naschoolse opvang ...