Net even

iets meer

informatie

Informatie

De Arendshorst is een school die werkt aan goede opbrengsten. Ons aanbod kenmerkt zich ook door: bewegingsonderwijs, schoolfeesten, een musical voor en door kinderen, sporttoernooien, inzet voor goede doelen, schoolontbijt, maar ook een school met een grote betrokkenheid van het team en de ouders, waar aandacht is voor elkaar, waar rust heerst en kinderen veel leren en uitgedaagd worden om zich verder te ontwikkelen. Wij zijn een lerende organisatie en dit vinden we belangrijk: Leren van en met elkaar.

Hoogbegaafdheid

Binnen Stichting Proo is in het kader van Passend Onderwijs een “Expertise Centrum Hoogbegaafdheid Veluwe” opgezet ...

Peuteropvang en BSO

In ons gebouw werken we samen met Beertje Puk voor kinderopvang en buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal Olleke Bolleke ...